Alle plakater bliver printet og produceret af vores samarbejdspartner, vi kan lige så godt sige det som det er de er langt bedre og dygtigere en vi nogle sinde bliver når det kommer til print og indramning af plakaterne.

Vores leverandør har en lang historik, som en af de første aktøre på print og plakat markedet herhejmme har de en erfaring som få, mere en 70 år.

Alle plakater bliver manuelt produceret og (hvis man har valgt ramme) sat i ramme og indrammet professionelt, herefter bliver plakaten manuelt gennemgået for eventuelle fejl, hvorefter plakaten blvier forsvarligt pakket ind inden den bliver leveret til dig.

Print kvalitet
Vi har valgt at lave et samarbejde med en leverandør som har mere en 70 års erfaring, med at producere print og plakater.

Alle motiver bliver individuelt produceret hos vores samarbejdspartner i Roskilde, som er med på den nyeste mode inden for print af højeste kvalitet, de er super dygtige og serviceminded, og sætter en dyd i at levere til tiden.

Papiret
Alle plakater bliver produceret på bestilling, dette vil sige at vi ikke har et lager og gamle "printet" plakater liggende.

En af fordelene ved at printe på bestilling er - at man er med til at mindske papirspild, alle plakater bliver printet på 230 grams semi-mat papir, som med sin fine struktur er med til at gengive forskellige mortiver særdeles flot.