Hvem står bag ?
Hej mit Navn er Anders og det er mig som har startet prant. Jeg har altid set verden i billeder, for mig er det at  - se verden i billederen måde at forstår ting på.

Jeg startede med at fotografere tilbage i 2003, de sidste mange år har jeg  arbejdet som portræt-fotograf, ved siden af mit virke som portræt-fotograf, har jeg brugt rigtig mange timer i naturen, med mit kamera, for at dygtigøre mig, finde inspiration og for at skabe mit helet eget kreative frirum.


Missionen ?
Prant er stedet hvor du kan købe plakater fra nogle fantastisk dygtige og passioneret fotografer eller kunstnere, alle vores plakater er printet på 235 grams hahnemuhle papir, vi er ikke lagerførende alle plakater bliver printet individuelt og nøje gennemgået for fejl inden det bliver sendt ud af huset.

Hos prant har vi samlet en lille skare af dedikeret og passioneret mennesker, med hver deres stil her bliver ikke gået på kompromis, her er ikke et kæmpe lager med masse produceret motiver købt i kina, her er unikke, flotte og dekorative motiver med et personligtudtryk for den enkelte fotograf eller kunstners stil.

Hos prant er det fotograferne og kunstnerne der definere det hele, det vil sige at udvalget ikke er trend baseret, eller tilpasset en eller anden smart marketings strategi, her på siden kan du finde en masse forskellige stilarter, motiver og udtryk som passer til enhver væg.
 

 


 

CVR: 34096635      -     Kontakt: info@prant.dk
Prant er en online virksomhed,  det vil sige vi har ingen besøgsadresse.